domingo, 18 de enero de 2009

Últim disc de Nacho Vegas

Continuem parlant dels principals cantautors folk-rock dins l’actual panorama indie peninsular. Nacho Vegas presenta El Manifiesto Desastre, el seu quart treball en solitari a través de Limbo Starr després de les seues col·laboracions amb Enric Bunbury i Christina Rosenvinge. El disc està format per onze temes, un dels quals és una revisió d’un tema de Guy Clark, i la resta originals.

A El Manifiesto Desastre hi participen els components habituals que acompanyen Nacho, a més d’Abraham Boba al piano i la col·laboració de Christina Rosenvinge –amb qui creà Verano Fatal-, que participa al tema anomenat “Lole y Bolan (Un amor teórico)”. Es tracta d’un tema sobre l’amor i les seues teories amb influències molt clares de la música cabaretera, que considere interessant i que obri el cantautor a un altre tipus de públic, malgrat que gran part de la crítica no haja quedat satisfeta fins al punt de parlar de fracàs musical. Molt més contenta ha quedat, però, amb temes molt pròxims a l’àlbum Actos Inexplicables.

Vegas també mostra la seua versatilitat i aptituds literàries i creatives a la ranxera “En lugar del amor”, clarament influenciada per José Alfredo i que inclou i adapta uns versos del poeta portugués Fernando Pessoa.

Us assegurem que a l’artista asturià li espera una agenda d’hivern carregadíssima d’actuacions, d’entre les quals hi ha:

23 de gener, Valladolid – Auditori de la Fira de Mostres,

24 de gener, Gijón – Teatre Jovellanos,

29 de gener, Barcelona – Auditori,

31 de gener, Madrid – Joy Eslava,

26 de febrer – L’Hospitalet – Lets Festival.


http://goear.com/listenwin.php?v=7c80402

No hay comentarios: